JAZZ PÅ VILL VILL VEST 2019

Vill Vill Vest i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter og Bergen Jazzforum presenterer:

Bangkok Lingo \\ Billy Meier \\ havene \\ Jungelen & Piñata Radio
—————————–
Dørene åpner 21:00
Aldersgrense 18år. Vergeordning tilgjengelig.
Billetter kjøpes på ticketco.no
Les mer på villvillvest.no
—————————–
Sjekk ut årets spilleliste på Spotify: https://spoti.fi/2kemEsM
—————————-
21:30 // Bangkok Lingo
Fra en haug med andre band kommer kvintetten Bangkok Lingo. Medlemmer fra Billy Meier, Konradsen, Daiisy, Fieh og Master Oogway slo seg sammen ved Norges Musikkhøgskole vinteren for et par år siden og siktet seg inn mot debuten denne våren. Det er energisk musikk, sterke impulser fra 60-talls jazz og europeisk frijazz. Bland det sammen med eksotisk lyd og kultur og svingende riff så får du et rått, ufiltrert landskap. Rytmesterkt, humoristisk, medrivende og dansbart.

22:30 // Billy Meier
Billy Meier fascineres av fiktive universer. Navnet er hentet fra en sveitsisk ufo-teoretiker og herfra flyr bandet utover i musikkens galakser. Fortellingene til sveitseren om møter med andre verdener og utenomjordiske vesener blir til fengende, vakre og abstrakte lydilder. Jazz, Space rock, New wave, Impro, Psykedelia; lydbildet kan være vanskelig å sjangerfeste. Men bandet selv, omtaler musikken sin som spacejazz. Live er de konseptuelle og tydelige i sin visuelle profil. Tross kort levetid har bandet allerede sluppet debuten, og gjort seg bemerket rundt om i landet.

23:30 // Havene
Havene er atmosfærisk, psykedelisk og rått. Akkurat som havets bølger følger musikken en like uforutsigbar skjebne. Havene ble startet opp i 2016 på initiativ av bassist Arne Sandberg og vokalist Amalie Holt Kleive. Prosjektet fanger opp alle de musikalske impulsene og ideene til medlemmene, musikken bli med det variert og spennende. Musikerne har bakgrunn i Bergens jazz-miljø, men bryter ofte med den sjangerbetegnelsen i Havene. Sammen med produsent Matias Tellez har bandet perfeksjonert uttrykket sitt, hentet fra en rekke musikalske retninger.

00:00 // Jungelen & Piñata Radio DJs
Jungelen er DJ Simen Alejandros plattform for stilig musikk fra alle verdenshjørner, det er en klubb, et DJ-konsept og mye annet. Simon har en meget imponerende platesamling etter reiser til blant annet Brasil, Colombia og den fransk-karibiske øyen Guadeloupe. Nå har han også begynt å blande inn litt house og broken beat i miksen. Piñata Radio DJs deler Simons lidenskap, når de ikke lager radio. De har med årene utviklet en særegen eklektisk stil som fort går fra House til Jazz og HipHop.
—————————–
Med festivalpass får du tre dager med over 90 konserter på LANDMARK// VICTORIA // KVARTERET // HULEN //APOLLON // UNDERLIG // ØSTRE // SKUR 14 // OLE BULL // USF VERFTET
Alle artister: https://bit.ly/2lL1m6a

RSVP