BAJAZZFESTIVALEN 2019 – DAG 2

Vi tar i bruk hele huset på USF Verftet for å skape en unik og morsom festival for hele familien. Det blir flere konserter, ulike typer aktiviteter for barn og voksne i alle aldre.

JAZZ PÅ PIPPIS VIS

Sarah Riedel byr sammen med noen av Sveriges fremste jazzmusikere på en populær familiekonsert med velkjente melodier og sanger fra Astrid Lindgrens vidunderlige univers, samtlige skrevne av Sarahs far, Georg Riedel. Forestillingen «Jazz på Pippis vis» har blant annet gjort stor suksess med utsolgte konserter på både jazzfestivaler og konsertscener i hjemlandet, samt på omfattende turneer i barnehager og skoler. Nå får vi endelig besøk av denne fantastiske gjengen i Bergen og Bajazz for første gang!

Gå ikke glipp av sjansen til å høre musikken fra Pippi Langstrømpe, Emil i Lønneberget, Karlsson på taket, Barna i Bakkebygrenda og mange andre. Alt i nye, lekende og finstemte versjoner med plass for improvisasjon og der musikerne også får lære barna om sine spennende instrumenter.

SARAH RIEDEL vokal MATTIAS STÅHL vibrafon THOMAS BACKMAN altsaksofon, klarinetter JON FÄLT trommer

MEIDELLS MUSIKKMASKIN – Spennende lydinstallasjon er på plass begge festivaldagene.

Dørene åpner kl. 11.30 begge dager. Dørene til konsertsalene åpner en halvtime før konsertstart.

————————–

Animarie Hjelmerud står bak plakater, illustrasjoner og design til årets festival, som blir arrangert for niende gang.

Bajazzfestivalen er en musikkfestival for barn og voksne og blir arrangert av Bergen Jazzforum. Ta med hele familien på konserter og moro etter sommerferien. Dette blir garantert gøy!

www.bajazzfestivalen.no


RSVP