BAJAZZFESTIVALEN 2019 – DAG 1

Vi tar i bruk hele huset på USF Verftet for å skape en unik og morsom festival for hele familien. Det blir flere konserter, ulike typer aktiviteter for barn og voksne i alle aldre. 

Debutplata til Naboen Min «Rockesock» er en samling nyskrevne barnesanger, og har som mål å få ungene til å synge, danse, smile og le. Albumet ble belønnet med Spellemannspris for beste barnemusikk i 2018! Musikalsk spenner det fra rock til viser, men en kan òg finne inspirasjon fra både reggae og country. I tekstene finner en både humor og alvor, med engasjerende historier om dansende kroppsdeler, hoppende dyr og folk som treng trøst. Og om en vil lære seg noen gloser på romvesensk har man kommet til riktig sted. Naboen min er et band sammensatt av forfatter og låtskriver Vegard Markhus pluss produsent og multiinstrumentalist Bjørnar Sangolt. Med seg på laget har de Einar Olsson (trommer) og Eirik Utne (bass). Dei er kjent fra band som Casiokids, Alibiet, Kiss Kiss King Kong, Good Time Charlie og Silja Sol. Vi tar på oss rockesockene og gleder oss til konsert på Bajazzfestivalen!

MEIDELLS MUSIKKMASKIN – Spennende lydinstallasjon er på plass begge festivaldagene.

Dørene åpner kl. 11.30 begge dager. Dørene til konsertsalene åpner en halvtime før konsertstart. 

————————–

Animarie Hjelmerud står bak plakater, illustrasjoner og design til årets festival, som blir arrangert for niende gang.

Bajazzfestivalen er en musikkfestival for barn og voksne og blir arrangert av Bergen Jazzforum. Ta med hele familien på konserter og moro etter sommerferien. Dette blir garantert gøy! 

www.bajazzfestivalen.no


RSVP