WAKO & OSLO STRINGS

MARTIN MYHRE OLSEN saksofon KJETIL ANDRÉ MULELID piano SIMON O. ALBERTSEN trommer BÁRDUR REINERT POULSEN kontrabass ISA CAROLINE HOLMESLAND viola KAJA FJELLBERG PETTERSEN cello KAJA CONSTANCE ROGERS fiolin

Wako har siden deres debut i 2015 med «The Good story» spilt over 70 konserter rundt store deler av Europa. De har sist vært aktuell med det kritikerroste albumet «Urolige sinn».

Tidlig i 2016 førte trangen etter å gjøre noe stort og oppsiktsvekkende Wako til å invitere deres gode venner i Oslo Strings for et samarbeid. Wako & Oslo Strings er et prosjekt bestående av sju unge og profesjonelle musikere med bakgrunn fra den anerkjente NTNU  Jazzlinja, og pop- og klassiskmiljøet i Oslo/Trondheim. I juni 2016 ble prosjektet innspilt i Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. «Modes for all eternity» er et produkt med et oppsiktsvekkende kulturelt samarbeid mellom syv musikere, og en felles visjon om å bygge broer mellom jazz og klassisk musikk. Det er et ambisiøst prosjekt ledet av den fremtredende saksofonisten Martin Myhre Olsen, som også har komponert all musikken.

Med jazzkvartettens samspill og improvisasjon som utgangspunkt har vi hentet inspirasjon fra komponister som Messiaen og Stravinsky og moderne kammerjazz prosjekter som Christian Wallumrød Ensemble og Alpaca Ensemble. Musikken består av skrevne og  improviserte partier der de to ensemblene utfyller hverandre med likevekt i et nyskapende og interessant lydbilde.

Ordinær: 220,- / Medlem Bergen Jazzforum: 120,-

Dørene åpner 20.00, konsertstart 21.00.

Kjøp billett// Kjøp medlemskap for høsten

Praktisk informasjon

Konserten presenteres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt her!

RSVP