KIRSTI HUKE – WEAVING

KIRSTI HUKE vokal, omnichord, harmonium
GUNNAR HALLE trompet, synth, vokal
INGEBRIGT HÅKER FLATEN bass
ERIK NYLANDER trommer, perkusjon
WETLE HOLTE trommer, perkusjon

«Stort, betagende og nærmest uvirkelig. Weaving bevegde seg fra det skjøre mot det mektige, med stopp innom urkreftene og like fra og inn i sjelen». Slik beskrev anmelderen i Jazz i Norge urframføringen av bestilingsverket på Trondheim jazzfestival i 2017.

I tiden etter har Huke videreutviklet verket og senere spilt det inn i Ocean Sound, Skarnes og Trondheim. I mai kom Weaving ut på Jazzland Recordings, og nå får vi opplevde dette spennende prosjektet på scenen for første gang i Bergen.

Kirsti Huke har sin bakgrunn fra jazz og improvisert musikk, og har i sin karriere som utøvende musiker jobbet mye med sjangeroverskridende musikk. Hun ble tildelt Radka Toneffs minnepris 2018. Weaving er et konseptalbum med en utradisjonell musikalsk besetning, med to trommeslagere og innslag av både elektroniske og akustiske instrumenter. Nylig ble bandet også utvidet med Ingebrigt Håker Flaten på bass. Tekstene i Weaving handler om ensomhet, vennskap og søsterskap. Om å være på reise, og å møte en uvant og brutal virkelighet under en stadig varmere sol.

KJØP BILLETT

Ordinær: 250,- / Medlem: 150,-

Dørene åpner 20:00, konsertstart 20:30

MEDLEMSKAP

NYHETSBREV

Presenteres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter

Foto: Thor Egil Leirtrø

RSVP