MARIUS NESET NEXT

MARIUS NESET saksofon
ELLIOT GALVIN keys
CONOR CHAPLIN bass
ANTON EGER trommer

Alle som kjenner Marius Neset vet at han ikke slår seg til ro, men leter stadig etter nye utløp for sin utrolige kreativitet. I løpet av de siste årene har han blant annet levert bestillingsverk til både Bergen Filharmoniske Orkester og Bergen Big Band, der sistnevnte har fått fantastisk mottakelse på både klubbscener og festivaler i Norge den siste tiden.

Etter å ha jobbet med Marius Neset Quintet siden 2014, har han nå satt sammen sin neste kvintett, NEXT, som skal slippe sitt debutalbumet i løpet av 2022. Til NEXT har han som vanlig håndplukket musikerne ut fra at de skal være både kreative og spennende men også ha en tekniske og rytmiske ferdigheter som matcher komposisjonene hans.

De to engelske, er veldig aktive i flere band. Pianisten Elliot Galvin har gitt ut fire trioplater, og hans soloplate ble «Månedens album» i The Guardian. I likhet med Marius har han komponert bestillingsverk for London Sinfonietta. Bassist Conor Chaplin har spilt mye med Marius sin «gamle» kvintett, er medlem av Dinosaur og har også spilt med Billy Cobham, Bobo Stenson, Jacob Collier og mange andre.

KJØP BILLETT

SESONGKORT

ORDINÆR: 280,- // MEDLEM: 180,-

DØRENE ÅPNER 20:00, KONSERTSTART 21:00

MEDLEMSKAP

NYHETSBREV

Konserten arrangeres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter