UNIONEN

PER TEXAS JOHANSSON saksofoner & treblås
STÅLE STORLØKKEN piano, synth & keys
PETTER ELDH kontrabass, elbass & MPC
GARD NILSSEN trommer & perkusjon

Unionen er et helt nytt band med fire musikere som har gjort seg bemerket i musikkverdenen i en årrekke med band og konstellasjoner som Supersilent, Koma Saxo, Acoustic Unity, Alla Mina Kompisar, Elephant9, Bushman’s Revenge, Enemy, Django Bates Beloved, Terje Rypdal Skywards, Orakel, Skrim, Susanne Sundfør og Gard Nilssen’s Supersonic Orchestra.

Bandet oppstod etter lengre prat og et felles ønske om å knytte musikalske bånd sammen i grenselandet mellom et akustisk og elektrisk uttrykk, med låter og suggererende riff som utgangspunkt for lengre, åpnere partier!

Med Per Texas Johansson sin fantastiske tone og all verdens treblåsinstrumenter, Ståle Storløkken sin magiske og alltid utforskende lydverden, kombinert med Petter Eldh sitt urokkelige og organiske beat og Gard Nilssen sin kreative og dynamiske tromming, sørger Unionen for musikalsk forbrødring på tvers av landegrensene, og gir alle involverte parter fri tilgang til sine personlige stemmer, uttrykk og ører til å utforske nye musikalske territorier, totalt blottet for traktater, konvensjoner og krigføring!

I samarbeid med Bergen Jazzforum, Nasjonal Jazzscene og Kongsbergjazz debuterer Unionen med tre eksklusive konserter i 2022!

KJØP BILLETT / SESONGKORT

ORDINÆR: 280,- / MEDLEM 180,-

DØRENE ÅPNER KL 20:00, KONSERTSTART kl 21:00

MEDLEMSKAP

NYHETSBREV

Konserten arrangeres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter

Foto: Maarit Kytöharju (Petter), Peter Gannushkin (Gard), Tore Sætre (Texas)

RSVP