BAJAZZ: MANDARINSAFT

Har du hørt om papegøyen som aldri slutter å herme, eller badeløven som får superfart ned sklia? Mandarinsaft er godt om du er skikkelig tørst på frisk barnemusikk!

Spellemann-nominerte Mandarinsaft er endelig ute med ny musikk! Bandet fra Trondheim er aktuelle med sin sjette barneplate – Puteslott. Her møter du blant annet en blid baker, hundretusenvis av kopper, badeløver og en skravlete papegøye. Og kanskje får du lyst til å bygge ditt eget puteslott?

Mandarinsaft består av Even Jenssen (gitar, trommer, vokal), Bendik Ulla (gitar, vokal), Johannes Rosmo Kuvås (bass) og Anders Brønstad (elgitar). «Puteslott» er nominert til Spellemannpris i sjangeren barnemusikk, i likhet med bandets forrige album, «På vei te en venn» fra 2018.

Bandet har spilt over tusen konserter, og tar med barn og voksne inn i sitt lekne musikkunivers på festivaler, kulturhus, skoler, barnehager og bibliotek over hele landet. Nå gleder de seg til å turnere igjen, og kanskje byr de på et møte med den skumleste dinosauren av dem alle… spinosaurus!

Barn og voksne: 100,-
Under 2 år: Gratis

Dører: 13:00
Konsert: 13:30

Vi har et begrenset antall billetter for innehavere av Aktivitetskortet
Send mail til aktivitetskort@bergenjazzforum.no for mer info

Foto: Siri Hovland Kaldal