CARSTEN DAHL GOLDEN RATIO TRIO

CARSTEN DAHL piano
DANIEL FRANCK bass
JAKOB HØYER trommer

Carsten Dahl er utvilsomt en av de dyktigste pianistene på den nordiske jazzscenen. Med en idérikdom og en voldsom kreativitet bringer han alle bandkonstellasjoner han er involvert i opp på et internasjonalt nivå. Dahl improviserer fritt i jazztradisjonen med kompositorisk genialitet og har mottatt utallige priser og lovord fra anmeldere verden over. Denne kvelden er Carsten Dahl på plass med sitt nyeste prosjekt, Golden Ratio Trio, et musikalsk kollektiv der også to av dansk musikks fineste kapasiteter bassisten Daniel Franck og trommeslager Jakob Høyer boltrer seg fritt. Begge har gjennom årene spilt sammen med en lang rekke solide navn på den danske jazz- og rockescenen.

Golden Ratio sin musikk består av øyeblikkets komposisjoner, men også av helt nye låter og enkelte mer kjente melodier i egne arrangement. Det er poetisk, rørende, swingende, vilt og polyfonisk. Trioen etterstreber hele veien en kollektiv balanse i fremførelsen, og bæres frem av de tre individuelle musikernes indre kompromissløse nødvendighet og deres innbyrdes forståelse for å skape øyeblikkets fellesskap gjennom musikken.

Golden Ratio var i januar i studio i Asker og ny musikk er snart på vei. Uansett får du oppleve denne nordiske stjernetrioen i Sardinen på USF Verftet i høst!

Før konserten på USF Verftet kan vi også anbefale å ta turen innom Kjetil Mulelid Trio på Kulturhuset i Bergen. Konsertstart kl. 20:00.

Ordinær: 250,-
Medlem: 150,-

Dører: 20:00
Konsert: 21:00

Konserten arrangeres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter