MATS EILERTSEN – HYMN FOR HOPE

MATS EILERTSEN kontrabass
TORE BRUNBORG saksofon
THOMAS T. DAHL gitar
HANS HULBÆKMO trommer

Mats Eilertsen er en av landet travleste bassister og har en imponerende katalog bak seg. Nå er han tilbake med det nye albumet «Hymn for Hope», 13 nydelige låter spilt inn hos NewTone Studio i Oslo. Albumet er en frittstående fortsettelse og videreføring av arbeidet fra utgivelsene «Radio Yonder» (2009) og «Skydive» (2011) og utgis på bassistens eget selskap, Hemli.

Tore Brunborg bidrar med strålende og inspirert saksofonspill, Thomas Dahl er intenst til stede og pakker gitaren rundt de andre instrumentene med sitt unike lydbilde. Hans Hulbækmo driver det hele gnistrende fra trommene med sprudlende, distinkte og frittflytende anslag. 

Mats Eilertsen har hatt en produktiv periode de siste årene, med flere utgivelser for Mats Eilertsen Trio, Trio Mediaeval og soloalbumet «Solitude Central» spilt inn live under pandemien. Han er også i disse dager aktuell med nye plater fra The Source og Håkon Kornstad Trio, og ikke minst sin egen kvartett. 

«Hymn for Hope» har allerede rukket å få fantastiske kritikker hos både Dag & Tid og Jazzinorge, og vi ser virkelig frem til å få oppleve denne musikken på scenen i Sardinen. 

«Årets plate!» – Lars Mossefinn, Dag og Tid

«Spør du meg, inntar det umiddelbart plass på historiehylla merket Klassiske norske jazzplater». – Terje Mosnes, Jazz i Norge

KJØP BILLETT

SESONGKORT

BILLETT: 250,- / MEDLEM: 150,-

DØRENE ÅPNER KL 21:00, KONSERTSTART KL 21:45

MEDLEMSKAP

NYHETSBREV

Konserten arrangeres i samarbeid med Vestnorsk Jazzsenter

RSVP