AVLYST: FRED PAA JORD

På grunn av den pågående smittesituasjonen med coronoaviruset og nye krav fra myndighetene blir festivalen KLODEN 2020 på USF Verftet og konsertene med Fatoumata Diawara, Faratuben og Fred paa jord, fredag 27. mars, dessverre avlyst. Vi hadde gledet oss veldig til å invitere til denne nye og spennende festivalen, men håper å komme sterkt tilbake i 2021!  

Vi jobber allerede med å finne en ny dato for Fatoumata Diawara, men ber om litt tålmodighet både når det gjelder dette og spørsmål rundt billetter. Publikum som har kjøpt billetter vil få mer informasjon direkte på e-post så snart som mulig. Spørsmål kan rettes til: kloden@bergenjazzforum.no

Vi beklager problemene dette medfører for både artist og publikum, men håper på forståelse for avgjørelsen og forholdsreglene vi har tatt. Ta vare!

ARTISTER KLODEN 2020: FATOUMATA DIAWARA // FARATUBEN

Fred Paa Jord er en relativt ny kvartett fra Bergen. Bandet ble formet sommeren 2019 på en ferietur til Åros Feriesenter i Søgne. Fred Paa Jord er inspirert av musikk fra alle verdenshjørner og har en forkjærlighet for enkle opptaksmetoder og rustikk sound. Debutsingelen «Bare Være Fri» ble utgitt i November 2019 på bergenske Blanca Records. Oppfølgeren «Silkeruten» kommer i Mars og et fullt album er planlagt til sensommer 2020. Musikken til Fred Paa Jord er instrumental (for det meste) og stort sett dansbar.

 

FOTO: Maiken Larsen Solholmvik

RSVP